Bloemennoord logo

Missie

Ieder persoon heeft talent!

Door lichamelijke/ verstandelijke beperkingen, is het voor onze cliënten moeilijk om volledig mee te kunnen draaien in de maatschappij.

BloemenNoord wil deze jongvolwassenen kansen bieden om hun talenten tot bloei te laten komen en hen zelf de resultaten hiervan te laten ervaren. Door kleine groepen en persoonlijk contact, proberen wij iedereen de aandacht en warmte te geven die ze verdienen.

De diversiteit aan werkzaamheden zorgt ervoor dat iedereen een variabele dagindeling heeft, maar wel met structuur en vaste gezichten die hen hierbij begeleiden. Er is ruimte voor eigen wensen. Zowel het individu als de dynamiek in de groep vinden wij belangrijk.

                    Ontmoet de makers

 

 

 

Doelgroep | aan wie bieden we dagbesteding

Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding aan jong volwassenen
met een licht verstandelijke beperking die niet in staat zijn
om deel te nemen aan het reguliere arbeidsproces.

In onze ondernemende werkomgeving is mobiliteit belangrijk om bij te kunnen dragen aan de dagdagelijkse activiteiten die horen bij een bloemenatelier. De activiteiten vinden plaats in een veilige werkomgeving binnen een kleinschalige groep, waarbij zelfs individuele begeleiding mogelijk is.

We richten ons op jongeren die overdag geen verdere zorg nodig hebben en die zelf zorgen voor vervoer.
Uiteraard kunnen wij meedenken in oplossingen rondom vervoer.

De jongeren staan centraal. Zij hebben recht op dagbesteding die past bij hun passie en beperking. In een ondernemende werkomgeving naar vermogen meedoen waarbij ze zich ontwikkelen en bovenal midden in de maatschappij staan dat is waar wij graag een bijdrage aanleveren.

Heb je interesse? Klik hier voor onze procedure!