Bloemennoord logo

Bloemen zakelijk | bestellen

BloemenNoord staat voor je klaar op momenten die belangrijk voor je zijn. Hulp nodig bij een evenement? Zin in een workshop? Vinden wij ook leuk.


Bloemen in het bedrijfsleven
Het liefst willen we alle kantoren wel opvrolijken met bloemen. Bloemen prikkelen je zintuigen en dat werkt positief op de werkvloer. Bij BloemenNoord kun je een bedrijfsabonnement afsluiten. Zo heb je altijd een mooie blikvanger op de lees- of vergadertafel, bij de receptie of op de toonbank. Bij het abonnement spreken we een vast lever moment in de week af en je kunt dit altijd weer opzeggen.
 
Dankbaar
Blij met die nieuwe opdrachtgever en wil je die ene bijzondere klant graag bedanken? Iemand eens in het zonnetje zetten?  Een jubileum of afscheid vieren? Bestel je bloemen bij BloemenNoord.

Aankleding van (feestelijke) ruimtes
Hulp nodig bij de aankleding van een grote ruimte, een beursstand of evenement? Wil je een frisse blik op kantoor of in je etalage? Bij grotere opdrachten maken we altijd een plan van aanpak en werken een concept uit. We spreken graag eerst de opdracht door en kunnen dan een goede inschatting maken van de opdracht en de wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je met ons wilt samenwerken, een opdracht wilt bespreken of vragen hebt. 

 
Vrolijke boeketten voor Brandweer MWB

 
Industrialz

 
Bloeiende Kaapse Primula als verrassing; plantencadeau om team te bedanken