Bloemennoord logo

Opgeruimd Breda

Opgeruimd Breda (een initiatief van de Gemeente Breda) organiseerde een Lentebijeenkomst voor de vrijwilligers en geïnteresseerden in Princenhage. BloemenNoord mocht een workshop aanbieden "creaties van snoeimateriaal". 

Terugblik op een succesvolle workshop in samenwerking met Gemeente Breda. 

 
 
 
  

Deze middag stond in het teken van groen in je wijk. 'Opgeruimde Bredanaars' kregen informatie over tuinplanten, vrijwilligers kregen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en als klap op de vuurpijl kregen zij een workshop; 'creaties van snoeimateriaal' aangeboden georganiseerd door BloemenNoord als dank voor hun inzet.

Opgeruimd Breda
Je eigen wijk schoon houden en groener maken. Dat zijn twee belangrijke doelstellingen binnen Opgeruimd Breda. Je kunt zelf aan de slag als Opgeruimde Bredanaar en kiest wat bij jou past. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval of het gezelliger maken van (een stukje van) de wijk. In wijkdeals ga je als groep buurtgenoten aan de slag. Samen de wijk schoner en mooier maken. Gemeente Breda vergoedt in onkosten die gemaakt worden. Meer info: www.opgeruimdbreda.nl